9.7.2008

huomasin taas äsken kuinka rakas isoveljeni on samanlainen kuin Last Friends -doraman ihanainen Oikawa Sousuke. heti kun kaikki ei tapahdu välittömästi niin kuin tuo sanoo niin nyrkistä tulee. täytyykin muistaa ensi kerralla kun on menossa pesemään hampaita, että käy luolan oviaukolla kysymässä: "eihän teidän korkeudellanne nyt varmasti ole asiaa wc:n puolelle seuraavaan viiteen minuuttiin ? aivan varmasti ? oletteko nyt aivan varma ?"

vitut. muuttaisi äkkiä pois äidin helmoista, kun ei muutenkaan tee mitään muuta kuin nukkuu ja käy töissä ja jättää sotkunsa muiden siivottavaksi. rahan ahne paska. voisin joskus käydä ottamassa kuvan tuon erikoisesta tavasta säilyttää vaatteitaan. tosin, onhan se ymmärrettävää. miettikää nyt mikä säästö siitä tulee kun ei tarvitse vaatekaappia eikä mattoa lattialle, kun vain heittää kaiken parketin peitoksi. sekä puhtaat, että likaiset.

ja minäkin kun hapkidoa vuoden verran harrastaneena luulin, etteivät judon harrastajatkaan saa hakata kaikkia vastaantulevia tai perheen jäseniään vain koska pystyvät siihen. outoa, ne ?