7.6.2009

(Tegomass) @ Ruotsi, 28.5. - 1.6.2009

jos nyt kerrankin vaihteeksi kirjottaisi kunnolla jotain vuodatusta.

vallitsevasta tilanteesta johtuen unohdin tarkoituksella kirjoittaa tuosta ruotsin reissusta ja kuvien ruinaaminen jäi myös puolitiehen. joten;

torstaina lähdimme enkun kokeen jälkeen junalla kohti helsinkiä med Elindar ja sitten miittasimme Matronin kanssa aiheutettuamme kaikille kuulolla oleville kanssamatkustajille pysyviä traumoja JE-höpinöillämme. laiva oli ihan jees, tosin hytti oli kuin suoraan jostakin orjakaleerista. olimme 2. kannella, autokannen alapuolella. läppä ehkä vuoden lameinta sillä "ihmisiä syntyy uusia, mutta on vain yksi mercedes benz" tai "platonit uiskentelevat tuossa seinän takana". jaa jaa.

perjantaina selvitimme tiemme satamasta Hallundaan ja miittasimme Tegomassun merkeissä muita kohtalotovereita. niin keikkahan oli siis peruttu possuflunssa takia koska ymmärrettävästi riski sairastua olisi Massulla kohtalaisen suuri. kävimme ostamassa vävykatalogeja eli popparilehtiä ja sitten kävelimme ympäriinsä ja seisoskelimme metroasemilla. 40+ ihmistä on hiiiieman liian suurehko lauma miittailuun. varsinkin kansainvälisesti. mutta kävimme Scandinavian Songsilla ja paikan pomo/johtaja/manageri/mikälie kertoi heidän olevan todella pahoillaan keikan peruuntumisesta vaikkei se sinällään heitä koskekaan ja lisäksi kaikki osallistujat saivat laittaa nimensä listaan joten tyypit siellä ruotsissa lähettävät postitse Tegomassun uusimman sinkun. ilmaiseksi !
saimme käydä tsiigailemassa studioita ja stalkkasimme sitä Stefan -häiskää joka säveltää JE-pojille biisejä.

merkintä on julkaistu keskeneräisenä, enkä voi enää mitenkään muistaa mitä oikeasti tapahtui.