13.11.2007

arkipäivää, part 24563446

nyt soi: alice nine. - WHITE PRAYER

loistavaa. aamulla herätys kello 5:30, kuten normaalistkin. bussi kouluun lähtee noin kello 6:50 ja perillä pitäisi olla puoli kahdeksan jälkeen. en ehkä jaksa.

huomenna fysiikan tuplat. ARGH.. =____= no jaa. piirustuslehtiö mukaan, läpät puheenaiheet muistiin ja mikäs siinä. viime tunnin aiheina olivat muun muassa mielenkiintoiset kirosanat. joista nyt et haluaisi laittaa esimerkkejä tänne.
mutta sain sentään jotakin aikaan tänään ! piirsin TSUKASAn (D'espairsRayn rumpali-ihanuus) kuvan valmiiksi. siinä meni äidinkielen ja vähän muitakin oppitunteja. tyytyväinen lopputulokseen olen melkein. leuka on liian kapea.. herran kuva löytyy tuosta vierestä. tiedostoja selatessani tuli kauhea epäluulo, että oliko tuo piirtämäni ukkeli nyt sitten Karyu vai TSUKASA o_o ?! mutta eipä väliä...


evotinpa eilen täysin kympillä taas rumputunnilla. ja opettajani oli saada sydänkohtauksen kun kerroin kauan jonotimme viime viikon maanantaina Diruja. opin uuden sanan !
Räkki ! (?) rummuissa kun Shinyalla oli sellaisia ihme telinetankosysteemejä joissa kaikki tomit ja rimtomit ja pellit oli kiinni. ei olleet basarissa, ei olleet, ei. huomioin sentään jotakin.
mutta kuitenkin, soittelin vispilöillä valssikomppeja. voi lol. kun tahtilajina on 3/4. ja rumpukirjasta pari aukeamaa, joissa evotin vähemmän.

tavallista kaikkea siis.

1 kommenttia:

Chiruru kirjoitti...

Hei! Päivämme todellakin kuulostavat kovin samanlaisilta. Tiedä sitten onko se hyvä asia. :D Yritä sinäkin jaksaa! Rumpujen soittaminen ja bassolla leikkiminen (uskomatonta että sinäkin soitat myös bassoa!) piristävät päivää aina kummasti. ^^