11.11.2007

hei.

tuli kauheanmoinen idea että pistänpäs blogin pystyyn. no mikäs siinä. huomenna tulee dir en greyn keikasta kuluneeksi viikko. ei siitä tosiaan voi olla niin kauan.. vieläkin päässä heittää. mutta sain hirmuisesti motivaatiota, kiitos shinyan stalkkauksen ennen keikkaa... asia meni siis näin:

olin juuri tulossa erään tamperelaisen henkilön, johon keikkajonossa tutustuin, kanssa kampista. tiedättehän, blippoon, morticiaan ja hakemaan ilmaisjakelulehtiä cyber shopista. ei takamuskylmety kun ei jaksanut koko kahdeksaa ja puolta tuntia seisoa. kiitos kun kahdessa 'sue'ssa on tarpeeksi sivuja. mutta siis, "aasialainen !" ottamassa valokuvaa tavastia-klubin edessä olevista keikkajulisteista. mitä on tulossa, menossa ja niin edelleen. huomioin ihmeissäni että sisällä käytävässä seisoo joku blondi. "...shinya vai die ?" ja shinyahan se oli O_________O
stalkkasimme sitä sitten siinä. random aasialainen avustaja huomasi meidät ja nauroi, kun porukkaa alkoi kerääntyä enemmänkin siihen. shinya hieman hymähti (dissasi meitä prkl !) ja valokuvan ottanut aasialainen vilkutti meille. sitten he lähtivät. "no, shinya! dont go !" sanomattakin selvää, että huutaminen oli toki turhaa. mutta jonossa kun menossa olimme takaisin omille paikoillemme, täristen ja ääni vinkuen. "nähtiin shinya ! OMG !" se oli niin ihmeellistä. alkaa tulla tavaksi tämä shinyan stalkkaaminen ennen keikkaa, prehaps ? no, saisi tullakin.. minun puolestani.

keikka itsessäänhän oli siis aivan mahtava. vaikkei profeettamme kyo itseään satuttanutkaan (ainakaan kovaa), saimme kuulla kyocappellaa (olemme ikuisesti katkeria, sinä joka kiljuit tämän aikana), toshiyan pyhää vettä lensi yllemme ja hän kastoi meidät (sääli ettei ollut kyon), kaoru headbang suoraan edessämme (oi sitä, über-ihanaa partaa, imao), daisuken uusi kitara (!), dozing green livenä maailman ensimmäisten ihmisten joukossa (?), ja tätä voisi jatkaa loputtomiin. kiitos kun yllätitte täysin, soittamalla 'KODOU'n ja 'Riyy'n. oli ikimuistoinen päivä.


ehkä päätän tähän tänään.

1 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hih! Mutta Shinya oli kyllä ehkä über-sulonen kun se hymähti meille, vaikka dissaskin meitä. ^^