17.1.2008

VALMIS ON~~~!!

ai mikä niin ?

kuva jota väänsin ja käänsin nelisen tuntia. herra Uruha / the GazettE~. mallikuvana käytin oheista kuvaa. kyllä, piirrän yleensä normisti mallista. tiedetään että kuka tahansa osaa piirtää mitä tahansa kun on vain mallikuva. ("-___´-)`` kritiikkiä ei juuri nyt vastaanoteta suuria määriä.

lyijykynillä. ainakin aloitin H kovuudella ja yksityiskohdat lopuksi myös, jatkoin HB:llä ja varjostin 8B:llä. laittaisin kyllä "urskin" parturiin. nuo hiukset ovat yhtä piirtäjän murhaa. @_@ itse asiassa olen melko tyytyväinen työhöni. kun se vielä oli A3 koossa, niin ajattelin etten selviä tästä elävänä. en aivan tajunnut niitä "urskin aktiivihuuli" -juttuja. enkä varrmasti tule koskaan tajuamaankaan. enkä ole aivan varma haluanko edes tajuta. <(^´)>エッヘン

tuti tuti. osaan kitjotaa.

ehkä siirryn tästä nukkumaan tai jos jaksan ehkä mahdollisesti kurottaa ottamaan konsoliohjaimen ja paina käynnistys nappulaa, ehkä TV päälle ja niin edelleen...


nyt soi: Kagrra, - 彩の讃歌 (Irodori no Sanka)
mood: väsy. d(=^=)b musiikki soikoon.

tänään oli kiva mukava pieni yllätys liikuntatunnilla. lihaskuntotesti ! kaikki olivat erittäin ilahtuneita. no mutta. kaipa se aivan OK meni. toivotaan niin.

toivotaan myös että Tora paranee pian keikkakuntoon. muutaman viimeisen päivän ajan olen ollut hyvin herkässä mielentilassa seuratessani "tapahtumien" etenemistä ja kulkua. mutta ei kai tässä muuta voi oikein tehdä kuin toivoa ja rukoilla. Tora, paranethan pian. ole kiltti. ehkä laitan postia jollekulle soittajista, kuka tietää. kun en oikeastaan mitään voi kuitenkaan asian eteen tehdä.

voin olla myötätuntoinen ja tukea yhtyettä ainakin henkisellä tasolla näin täältä etäältä.

Tora, odotan sinua suomeen keikalle. älä petä minua tai ketään muutakaan. huolehdimme puolestasi.

later taters~!

0 kommenttia: