20.2.2009

COOL \*____*/

äsken katsoi: Music Station - KAT-TUN - RESCUE (live) aired 2009.02.20. (tänään !!)

itse kappalehan on siis aivan liian tarttuva kuin kärpäspaperi navetan katossa.


sanoittanut ECHO
räpin kirjoittanut JOKER
säveltänyt Shunsui, Tord Bäckström, Bengt Girell, Jan Nilsson

Kamenashi on vähän... hmm. kivasti sanottuna; yrittää liikaa D; aurinkolasit hittoon ja melkein minkä tahansa muun värinen takki kuin kirkkaan sininen, kiitos !

Akanishi on täydellinen @____D; ehkä hieman fägäri x spuge -look, mutta håt silti. jossakin kohtaa vain repesin kun tanssahtelu oli oikeasti samaa tasoa kuin vanhojen risteilyn diskon ekojen biisien aikana. jalka liikkuu, edestä taakse, takaa eteen. askelväli noin 5 senttiä. ei jumankauta Jin. jammaile kunnolla kun osaat kerran ! 8>

Taguchi. ääni särähtää ikävästi korvaan jossakin kohdissa D:

Tanaka. ranskalainen homo -look menee hieman yli jo Y____Y; sorry !

Ueda. kuka ? o___o; oliko sekin siinä mukana ! ainiin... kivat lasit. en tainnut kuulla riviäkään missä lauloit, mutta jees poks. pidä lippu korkealla vai miten sitä nyt sanotaankaan.
toisella katsomiskerralla: KÄDET. POIS. TASKUSTA. POIKA. OLET. JOHNNY'S. IDOLI. HALOO ?!

Nakamaru AH. \\*WWWWW*// kiljuin "KYAAAAA~~" siinä beatboxauksen kohdilla. aaaaaa. maruuuuu~ kiva ääni, kivat kengät, kivat housut, kiva valkoinen takki, kivat hiukset ! kiva mies ! söpö mies ! normi auneruuduissa hiuslook on suorastaan oksettava, mutta koviksena uppoaa täysin. niin kyllähän tässä sitä marun draamaa ollaan mainostamassa, joten...


yleisesti. liikaa junnuja ! D8 D8 D8 pää meinasi posahtaa kun pelkkiä pieniä (tälläkertaa) oransseja miehiä pomppii kuvaruutua ympäriinsä ja pilaavat näkymät Akamaruun ! sori kame. yritä vähemmän ensi kerralla.


later taters~!