11.3.2009

Cartoon KAT-TUN #100 !

nyt katsoo: Cartoon KAT-TUN 2009.03.11

vieraista en tiedä, pari jotain koomikkoa/näyttelijää.

mutta Kamenashi ja Akanishi samassa huoneessa ´wwww` vielä Jinin huoneessa. istumassa sängyllä......

sitten toinen vieraista puhui jotakin, että haluaisi liittyä Johnny'siin ja ilmeisesti kysyi neuvoa akamelta ;o sitten Jin opetti häntä tanssimaan siinä. tyyppi halusi laulaa jotain, ehdotti weeeekiä ja sitten "se on NEWSIÄ HALOO ?!" ja sitten ehdotti jotain Arashin kappaletta myös. sitten Kamenashi antoi jotain elämää suurempia vastauksia johonkin kysymyksiin ja ensimmäinen vastaus kolmesta oli "red carpet", muuten meni hieman ohi.. ainiin ja olihan siinä vielä puhe YamaPistakin ! Jin tokaisi "YamaP !" jossain vaiheessa >D ja Kame naureskeli vähän väliä
()/

sitten toisessa huoneessa Ueda, Nakamaru ja Akanishi. tanssivat ...jotakin ? lollasin ! Ueda otti hieman nyrkkeilymatsia taas.

ja kolmannessa huoneessa. Kamenashi, Tanaka ja Taguchi. "outoja/epäilyttäviä reporttereita" geh ? Kamenashi repeilee. söivät jotakin ruokaa, joka ilm. oli toisen vieraan valmistamaa ja toinen sitä sitten söi. KT-T taputti vieressä. ja Kame leikkasi salaattia ! voisi tulla meillekin kokkaamaan, näyttää sujuvan niin helposti.. seuraavana sushia.. + Death Sauce o____o;; syöttäkää Taguchille sitä, jooko ?

mainoskatko. KAT-TUN RESCUE NOW ON SALE.

jatkuu. Kamenashi repeilee ja lopputekstit rollaavat, maki-sushi ei ollut oikein maukasta ilmeisesti
(`ε´ぶー

pelkkiä biiru- ja canon-mainoksia peräjälkeen D;

Kamenashi pompahteli ulos huoneesta .________________.; "WHAT ?!" kiljaisin. kuka nyt ei olisi hyvällä mielellä, kun on istunut Jinin kanssa samalla sängyllä.. eikun.

Mizushima Hiro *_________* jossakin automainoksessa.


ensi viikolla tulee jokin Golden-spesiaaliasiajakso, jos nyt oikein ymmärsin !

anteeksi kaikki aikamuotojen vaihtelut ja epäselvyydet, kirjoitin tätä samalla kun katsoin itse ohjelmaa.



TV Asahilla Kinki Kidsin Tsuyoshi :oooo are ?


/edit: okei, ymmärsin jotain mutta suurin osa arvauksistani meni niin sanotusti metsään ;----D
vieraana Hanya-niminen comedy duo. he puhuviat siitä, kuinka haluaisivat liittyä Johnny'siin kun näkivät KAT-TUN lavalla countdownissa. sitten akame kysyi että mitä he lauloivat. vastaus: weeek. "mutta sehän on NewSiä !". toinen ehdotus: truth. "se on Arashia !"

ja tanssista kun tuli puhe, niin tyyppi teki pienen taitojensa esittelyn. sitten Kame teilasi, että tuo ei ole Johnny's tyyliä ja suostutteli Jinin näyttämään mallia. Jin sanoi: "puhumme tästä vielä myöhemmin !" XDD aws. "Omae ato de chotto hanashi aou!"

ja kun puhetta tuli Nobuta wo Producesta, Jin tunnusti olleena ko. draamasarjan koe-esiintymisissä, mutta hänen sijastaan Akiran rooliin valittiinkin Yamapi :o eikä Jin tosiaankaan kuulostanut iloiselta kertoessaan tämän.

lopuksi Hanya antoi akamelle jonkin ...ecchi (=pervo -> porno) -lehden ! jota pojat sitten söpösti selailivat vierekkäin ja Hanya kurkki ovenraosta ja kommentoi "pervot". XDDDDDDD

ja siinä tulikin kaikki suht mielenkiintoinen !

later taters~!