23.3.2009

umm... nani ga?

nyt soi: An Cafe - ZETSUBOU
äsken pelasi: Final Fantasy X

How much time was spent? Spiteful, knifelike
words threaten me
The cliff of failure looms below No time to dip
down and avoid Just barely made it


tänään...

näin paljon joutsenia Kymijoessa, kun ajelin bussilla kotiin.

ärsytti koulussa ja koulun jälkeen taas toden teolla. jos on pakko arvostella ja puhua paskaa selän takana niin puhukaa sitten, mutta jossain vaiheessa se kaksinaamaisuuskin menee liian pitkälle. hyvää elämää ja sillai.

mutta tuli parempi fiilis kun juttelin Maria-chanin kanssa !


tein osittaisen ernu -comebackin ja pelotan itseänikin - josta johtuen tein myös huomion, että se miten usein käy keikoilla pitää yllättävän tehokkaasti yllä näkyvää ernupukeutumista, jos taas ei käy keikoilla, on todellinen piiloernu. kai ? mutta ! japanin matkailu kaataa kaikki keikkareissut.

käytiin kaupassa ja autossa awkward silence. lähes epic. äiti on Saariselällä, isoveli armeijassa, joten olen isän kanssa kahdestaan kotona. mutta ostettiin kuitenkin kaikkea hyvää ! tomaattikeittoa, pippurista kinkkua, sourcream & onion -sipsejä ja appelsiinimarmeladia. läskeilen taas, mutta ruoka on liian hyvää.
()ニヤニヤ

kohta aloitan oikeasti lukemaan perjantain maantiedon kokeeseen ! samalla menen tökkimään pupua, jotta se saisi hieman liikuntaa. siivoan häkin huomenna, ok ?

sovittiin kaverin kanssa, että nähdään vielä ennen kuin tyyppi karkaa japaniin, joten on kiva tavata pitkästä aikaa. viimeeksi vuoden alussa.

iluy deshita.