7.5.2009

Girugamesh @ Tavastia, 6.5.2009

nyt soi: Girugamesh - evolution
mood: @_______________D

eilen tapahtui siis tällaista.

kävin koulussa tekemässä yhteiskuntaopin välikokeen ja enkun tunnilla. sitten lähdin 11:25 junalla kohti helsingiä. matron tuli assalle vastaan ja käytiin viskomassa kamppeet kämpille ja sitten tokyokaniin etc etc. ei tarvinut edes jonottaa muuta koin huvin vuoksi koska senpai oli kiltti ja piti paikkaa parvella. kiitos siitä vielä


ostin karee raisua ja soba-nuudeleita. nyt syödään.

keikka oli yleisesti ottaen jees. pojat olivat vaihtaneet puvut ja solmiot pillifarkkuihin, maihareihin ja oman bändin logolla varustettuun huppariin. mikä sinänsä oli aivan mukava yllätys. muutenkin esiintyminen oli oikein hauskaa katseltavaa ja kyllä vain Satoshilla on jotain lavakarismaa nimittäin usein siihen heräsi että tuijotti vain laulajaa kuin hypnotisoituna ja muut jäivät vähemmälle huomille. rumpali Ryo oli aivan oma lukunsa, todellakin. heppu vain seisoskeli siellä rumpujen takana soittaessaan ja heilutteli kapuloita ilmassa ja bailasi yksinään ja ilme oli kaksoispiste-dee. kuolasin Shuun släppibasson soitolle ja ihmettelin miten Niin niskat kestävät tuon hakkaamisen. harjoittelun tulosta.

siellä parvella oli 'sitä jame-porukkaa', tunsin muutaman naamalta/nikiltä mutta siihen se sitten jäikin, mutta ei se mitään.
()ニヤニヤ hauskaa oli joka tapauksessa ja japsikeikkakäyttäytyminen oli taas vauhdissa. mm. mahdollisimman kimeällä ja lissumaisella äänellä "Satoshiiii~! Ryooo~! Kocchi miteee~~! Kocchi miteee~~!" ja muistakaa karsea nouseva intonaatio. toivottavasti kuului lavalle asti. geh.

settilistalla oli uusimman MUSIC -albumin kappaleita lähinnä, mutta myös vanhempaa tuotantoa tietenkin. ainakin tuo evolution jäi mieleen, nimittäin lyriikathan menevät oikeasti "no way, win today. no way, I win today", mutta mehän ns. lauloimme "no way, internet. no way, i'm in the net." ja mikähän se yksi biisi oli missä laulettiin "pötsis" tai jotain muuta vastaavaa. en muista enää edes. kivaa oli eikä sillä yhdellä hyvällä lasillisella punaviiniä ollut osuutta asiaan. hassua kyllä, encore oli vain yhden kappaleen mittainen, mutta johtuu todnäk siitä että pojat pääsivät aloittamaan myöhässä ja koko ajan lavalla näytti olevan jotain ongelmia basson kanssa ja lisäksi melko useasti alkoi kiertää inhottavasti.

mutta kuitenkin kiitos keikasta Girun pojille. taas ensi vuonna, joohan ?



keikan jälkeen sitten ei ollut mitään ihmeellisiä afterpartyja. paitsi pienet eli puhuimme sivistyneesti pienessä nousussa paskaa mm. yllättäen JE:stä ja katselimme mm. yllättäen JE:tä. olemma aika yllättäviä ihmisiä, ne ?

kun tulin kotiin kolmen jälkeen päivällä oli taas kiireputki päällä; elämäni ensimmäinen ajotunti ja samalla ensimmäistä kertaa auton ratissa. eihän se ollutkaan niin vaivalloista ja vaikeaa kuin olin kuvitellut, jopa hieman hauskaa. ainakin auto liikkui eikä kahvia tullut puolta pannua enempää.

ri~ght.

iluy deshita.