26.4.2010

otsikko unohtui, part 3526

nyt soi: Gackt - Returner ~Yami no Shuuen~
nyt piirtää: Kuchiki Byakuya - Tetsuya Nomura & Organization XIII stairu - (johtuen edellisen illan piirrosten tyylistä eli Luxysta ja Xiggysta. tarkemmin ottaen itsassa piirsin tämän eilen ja nyt tussaan tätä. hiuksia ja varjostuksia vajaa)
mood:


aaaaah. oli kiva nähdä kaveria pitkästä aikaa ~~ (ω)

Japanin kuulumisia oli kiva kuunnella ja random-anime-ihme-setti-läppä ihan randomia, kuten aina

en tiedä, mutta nyt innostuin taas jostain syystä kaikesta Japani-setistä tavallista tasoa enemmän. tai siis ainahan intoilen kaikesta Nipponlandia-asioista, mutta kuitenkin :o syitä ? hmmm.

Samurai High School & Otomen

kaduttaa, kun en aloittanut kendo-harrastusta silloin kun oli mahdollisuus siihen. otin tänään vähän asioista selvää ja täällä Kouvolan peräkylillä (Suomen 10. suuri kaupunki, w00t ?!?!?) tosiaan olisi kendo-seura. hmm. varusteet yhteensä noin ~850€. auts. ei minun opintotukitienesteilläni. äh.

sitten olisi jotain olympiamiekkailusettiä, mutta joku japsi-stairu olisi kivempaa.

joo ja sitten innostuin taas vähän Nipponlandian historiasta ja Tokugawa Ieyasu -setistä. voih. ai mitkä oikiksen pääsykokeet ? (p.-)"

mutta !

koska tuossa samurai-doramassa Miura Harumalla on vähän ongelmia opiskelun kanssa, niin tuntuu, että sain vähän lukumotivaatiota tuota katselemalla :o heee~

kyllä minusta vielä samurai tulee. ZETTAI NI. GANBARIMASU. YOSHHHH~~!!!


abingon boys school live in Europe '09

se DVD-asia. keikka oli viime marraskuussa (tosisori, jos muisti pätkii). kaverini oli ostanut ko. DVD:n Nipponlandiasta ja katsoimme siitä pari pätkää.

siinä pätkässä, joka oli kuvattu Suomessa, minä siellä jonon kärjessä iloisena vilkuttelin keltainen huivi kaulassa ja silmämeikit poskilla, juurin sen näköisenä, että "olen seisonut tässä paikoillani liikkumatta kolme tuntia". kaverini seisoskeli vieressäni ja ignoretti kameran XDDDDDDDDDDDDDDDDDD vilahdettiin siellä muutenkin muutamaan otteeseen. lol. epäilen vahvasti, että tuota pätkää on kiittäminen Hiro-asian, jota niin kohteliaasti tervehdimme. vai mitä, Hiro-asia ?

hmm. mitä vielä...

en muista enää.


mutta

nyt jatkan näiden Byakun hiusten kanssa.

nyt soi: Gackt - The Next Decade

-iluy.

0 kommenttia: