8.4.2010

VIIMEINEN TEINIVUOSI ;;_______*"

ja vuolas itku vai miten se nyt oli.

nyt soi: 3OH!3 feat. Neon Hitch - Follow Me Down

koska tämä on viimeinen blogimerkintäni 18-vuotiaana, olkoon se niin random kuin vain on mahdollista.




on muuten myös viimeiset hetket kuvan herralla 24-vuotiaana ! ONNEA YAMAPI JO NÄIN AJOISSA !! ja sori, jos laskin ikäeron väärin XD muistaakseni se oli 6 vuotta meillä. ah.

SORE DEWA, DOUZO~~!!!/tähän koneeseen ei ole asennettu tuota aasialaisten merkkien pakettiasiaa joten siksi romajilla mennään

mainos:
Kuperkeikkaseikkailu ja muita outoja tarinoita by tellie fanfiction.netissä 8)))
oikeasti melkein rollasin lattialla lukiessani tätä. sen verran väsyttää ja hauskaa oli, sehän on pääasia. siitä on pitkä pitkä pitkä aika kun olen viime kerran lukenu jotain crack-tyylistä ficciä. jotain tosi tosi tosi randomia tulee luettua aina välillä, mutta tuo meni jo __YLI. mutta kiitokset kirjottajalle, pelastit päiväni !

mainos:
Hillomunkki olikin hilloton munkki Iltalehti.fissä 8)))
OMG LOL W00T MITÄHELV-- XDDDDDD uutisaiheet vähissä kenties ?
kaveri linkkasi tuon mesessä äsken ja kuolin sillekin sitten. sen verran väsyttää ja hauskaa oli, sehän on pääasia.


aaarggh. kello löi jo kaksitoista eli 00:00. hyvää syntymäpäivää minä. jee. laimea innostus.

kyllähän ne porukat kyseli, että mitä haluan lahjaksi, mutta tiedän, että en taida saada pleikkari kolmosta TAI wiitä TAI mitään konsolipeleihin liittyvää TAI mitään mitä oikeasti haluaisin TS. mitään turhaa TAI varmaan mitään muutakaan.

nyyh.

tulostin tänään

paljon kuvia. paljon Byakuyan kuvia ja sitten "muutamia" isohkoja eli A-nelkun kokoisia juttuja mitkä lätkin sitten kaapin oviin kunhan selviän takaisin kouvolaan kotiin.

sitten ostin muuten eilen uuden luonnoslehtiön ! se on jo neljäs lajissaan lukioaikana. huh. olen vain vääntänyt siihen noita entrysivuja. toisen täytän randomilla tekstillä ja Byakuya, Takakin yms yms yms. kuvilla ja siihen tulee kaikki palautusosoitteet jne. sitten tuohon kakkossivulle ehdin jo vääntää Uraharan (mallista) ja kirjoittaa jotain tosi fiksua japaniski. että sellaista. :3

en tiedä mitä piirtelen enää. meinasin suunnitella vielä yhdet kuteet yhtä finaalificciä varten kun löysin jopa alkuperäissuunnitelman viime yönä noista mysteerisistä kansioista vaatekaapissani. ehkäpä teen vanhasta alkuperäissuunnitelmasta ja uudesta suunnitelmasta jonkinlaisen fuusion niin olen tyytyväinen. hmm.

kylläpäs tulee taas sontaa. noh.

-iluy.