26.1.2009

亀の雫 ??

nyt soi päässä: KAT-TUN - WILDS OF MY HEART

kohta pitänee hieman poistella Utada Hikkeä kännykästä ja laittaa KAT-TUNin poikia tilalle. on laitettava !

ensinnäkin;
viime lauantaina miitasimme Matronin kanssa JE:n merkeissä meillä. KAT-TUNin Queen of Pirates DVD !!! luulen, että olen rakastanut (TAAS ?!)
(`ε´ぶー

vaikka akamen ignoretus onkin aika paha, ei se haittaa yhtään kun nyt tietää että taitaa olla melko normaali suhde jo meneillään. ainakin photoshoottien ja lauantai 10.01.2009 perusteella. jos muistan ja viitsin ja kehtaan niin ehkä jopa julkaisen ficin aiheesta. katsellaan. taisin muuten jo joskus kirjoittaa tästä aiheesta ? nyah, saatte odotella kuitenkin.

sitten sunnuntaina eli eilen miittailu jatkui mutta neljän hengen voimin ja sekaan mahtui muutakin kuin kamea, jiniä, kokia, uedaa ja nakamarua. (junnoa ei mainita). mutta kivaa oli joka tapauksessa ! 8D


matematiikan läksyt tuossa odottelevat ja ruotsin kertausmoniste. huomenna alkaa koeviikko, pitäisi:
- harjoitella matikkaa
- kerrata ruotsia. EN TULE PÄÄSEMÄÄN SIITÄ KOKEESTA LÄPI JOTEN HAISTAKAAPA PITKÄ PASKA KAIKKI.
- lukea historian koealue läpi ja silmäillä kertauskysymyksiä
- ottaa kuviksen kolmoskurssin valokuvat kaikista retardeista aiheista ja varata pimiö -vuoro, että voisi joskus kehittääkin mustavalkokuvat
- suorittaa erikoiskuviksen neloskurssi joka jäi "roikkumaan" viime jaksossa.........
- kirjoittaa äidinkielen kirjallisuusessee, sitä ennen tietysti lukea tuo kirja loppuun. Shakespearen Julius Caesar, ihan ok
- tilata yhteiskuntaopin ykköskurssin kirja. ei jaksa D;


paskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ja akamen syytä kaikki, kun koeviikko ja lukio ja opiskelu ja elämä ja kaikki menee muutenkin vähän perseelleen. hahaa. sry jin, kame.


hei mutta tänään tapahtui mielenkiintoista.

tein karee raisua, sekoittelin sitä siinä ja sitten selailin jotan matkaopas -lehteä jonka äitini jostain minulle raahasi. siinä lehdessä oli sivun kokoinen kuva Tokiosta jostain randomilta kadulta näpsäisty.

"aah, tää on varmaan Shibuyasta", ajattelin ja ennen kuin tajusin niin oikeasti olin purskahtanut itkuun. olen vähän retard, tosisori.

vielä hetken päästä kun söin sitten kareeta ja lueskelin samaisesta lehdestä juttua maikosta, meinasin uudelleen alkaa porata kun nimi Kioto pomppasi silmille.


ja vielä yksi juttu;

koulumatkalla 23.01.

luokkakaverini, jonka kanssa en kuvitellut olevani moikkausväleissä tuli kadulla vastaan ja sanoi moi. meinasin saada kohtauksen. en oikeasti juu.
sitten, joku randomaasialainen jätkä tuli vastaan ja nyökkäsi moikkaavasti, miten nyt ihmisiä tai naapureita lähinnä niin moikataan. olin ihan että lol.
sitten meinasin kävellä ohittamassa olevaa pyöräilijää päin kun en katsonut olkani yli, sillä seurauksella että tyyppi meni lumipenkkaan. huomasin asian vasta kun ko. henkilö oli jo huutanut "oho !" tjkn.
ja seishun amigo soi.


//random !!!


AKAME ELÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ




ri~ght.

later taters~!