19.1.2009

Lauantai.docx

nyt soi: KAT-TUN - LOVE
äsken katsoi: Giragira ep. 06
äsken kirjoitti: Lauantai.docx, Akame oneshot liittyen Lauantai 2009.01.10 Akame elää <3
mood: väsyttää ! yllätys sinänsä. mutta olen iloinen koska sain tuon ficin lopetettua ilman suurempia vaivoja. uskomatonta kyllä, kirjoitin sitä vain kolme iltaa o(
≧∀≦)o

kirjoitan nyt todella "välillä on vähän kiva olla vähän random" -tyylillä, koska noita muistilappurästejä on niin paljon. että katsotaan mitä löydän.


tosiaan päätin tuossa muutama viikko sitten vai olikohan se peräti viime viikolla, että olisi kiva osata beatboxata jotenkin yksinkertaisesti. en muista olenko jo kirjoittanut aiheesta, mutta anyways.

2008.12.15
bussimatkalla kotiin koulusta

vanhempi rouvashenkilö veti vastahakoista puudeliaan hihnassa kadulla. ja Antikku soi.
"one, two, one, two, Shanghai !"

--

sain taas kokonaan itselleni kokonaisen neljän istuimen ryhmän. no. mikässiinä sitten. siinä unelmoin Massusta. kimi ni hitomi ni koishiteru soi.


koko joulukuun ajan luonnosvihostani, siis ficcien luonnosteluun tarkoitetusta, ei löydy mitään muuta kuin "kirottua mielikuvitusta". eli siis, millaista olisi elämäni jos olin saanut töitä Johnny'silta baitona ? katsoin Sapurin putkeen arviolta neljässä päivässä vai meniköhän siinä niinkään kauaa ja idea alkoi muhia. joten luonnoksia syntyi ja ainakin minulla oli hauskaa. otsikoin esimerkiksi "Gotcha ! encounter #01 with Kamenashi Kazuya". mutta kirjoittelin niitä lähemmän kymmentä ja yli sivua, joten luonnollisesti suurempia numeroita ja lisää popparipoikia. mielenkiintoista.
seuraava uhrini taitaa olla cartoon kat-tun, jota nyt olen tässä intohimoisesti tuijotellut vapaa-aikanani. ja nauraa röhöttänyt yksin omassa huoneessani ja taputtanut Kamen & kumpp. mukana aina kun jotain hauskaa tapahtuu. tein tälläistä huomiota:

aina kun kame repeää cartoon kat-tunissa, on muutama tietty taso jolla hän nauraa. näin.

1. kame hymyilee, saattaa hieman naurahtaa
2. kame nauraa kunnolla
3. kame hajoaa kunnolla
4. kame hajoaa ja taputtaa käsiään
5. kame hajoaa kunnolla ja taputtaa enemmän käsiään
6. kame hajoaa kunnolla, taputtaa käsiään ja pomppaa sohvalta ylös, sitten pomppii paikallaan, jalat eri tahtiin. katsokaa ko. ohjelmaa niin tajuatte kyllä
(7. kame kierii lattialla)

sain sentään jotain aikaiseksi eku -tunneillakin !


vähän pelkään tässä että matematiikan ja ruotsin läksyjen kutsu on vastustamaton, joten
later taters~!
(`ε´ぶー