2.1.2009

can you feel the cozy emptiness inside my heart

minusta hieman tuntuu että vaivaan päätäni aivan liikaa tällä, mutta mietin tässä vain että millainen suhde kamenashilla ja akanishilla oikeasti on ollut ja on nykyään.

olen lukenut liikaa ficcejä aiheesta, toisissa kaikki on hyvin; johnny on vain ollut ilkeä ja käskenyt pysymään erossa toisistaan. sen takia sormuksetkin saivat lähteä. he ovat olleet yhdessä, nauraneet ja rakastaneet toisiaan.

tähän haluaisin uskoa, mutta kun katselee kaikkia pv:den making of -videoita ja haastatteluja mitä yhtye on antanut, ei se vain voi olla noin.

joissakin ficeissä kaikki on alkanut hyvin. lämmin, turvallinen suhde, mutta sitten jotain vain tapahtuu.

ehkä se on oikeasti kiinni siitä että kamenashi tekee liikaa töitä, eikä akanishi enää vain jaksa kestää sitä. ehkä heille on tullut jotain riitaa, mutta millaista riitaa se voi olla kun kaikkien rakastamaa akamea kartettiin kuin vesikauhuista rottaa.

nyt kuitenkin haluan uskoa siihen että he pystyvät olemaan ystäviä keskenään, uusien photoshoottien perusteella ainakin. on tietenkin hauskaa heittää läppää ja vitsailla kamenashin pikkurillissä olevasta timanttisormuksesta, mutta jos jotain olen ymmärtänyt niin asiat ovat kai kääntyneet vähän niin että nykyään akanishi on se joka jättää toisen täysin huomiotta ja on ns. nihkeämpi.

jossakin vaiheessa kamenashi taisi vain hukuttaa itseään töihin ja murjotti koko maailmalle.


en oikein ymmärrä koko jutusta mitään.

haluaisin vain mennä japaniin ravistelemaan akanishia ja kysymään mikä helvetti heitä molempia vaivaa ?!


tälläistä tänä yönä.

laters~!