22.1.2009

ihan vain tämän takia

--avasin koneen, ettäs tiedätte.
olin oikeasti jo menossa nukkumaan, sitten muistin että blogi vaatii päivitystä. ja nyt muistin että kani vaatii ruokaa. hetkinen.

jatkuu 5 minuuttia myöhemmin.

nyt sai kani jyviä, kaalia, näkkileivän ja porkkanan, sekä muutaman rusinan. siis sen takia tuollainen kaamea kasa yöpurtavaa, koska en todnäk muista/ehdi aamulla ruokkia pupua. pitäisi pärjätä huominen siis noillakin. mutta pentele meinasi purra sormeni irti kun haistoi rusinat ! D;


nyt muistaessani;



klik klik isommaksi
viimeviikkoisesta harrastusten ilmianto -päivästä on jo aikaa, mutta varhaisdementian ymmärrettävistä syistä muistan tämän kuvan vasta nyt. Akanishi on supersankari. yay !

sekä;



jos et saa tekstistä selvää, et osaa lukea sitä tai et vain ymmärrä niin selitänpä osittain:
kirjoitin tuon ylemmän, nyttemmin hailakamman tekstin perjantaina 9.10. pöytään.
alempi teksti on lisätty viikkoa myöhemmin.

jos joku nyt sattuisi tietämään mitä tapahtui 10.10 lauantaina, voisi olla melko samaa mieltä kanssani. sen vain halusin sanoa ^______^/

ehkä joskus jaksan julkaista asiaa selventävän ficin, mutta harkitaan. ei tarvinnut ymmärtää. mutta tulin hurjan iloiseksi, kun en muistanut koko kirjoitusta pöydässä ja sitten viikkoa myöhemmin katsoin että "omg !!"



päivän hehkeimmät mese -tuotokset;

iluy sanoo:

kelaa toi on ysikolmonen D:

Vellu sanoo:

Annika on pedobear

iluy sanoo:

oon samaa mieltä


TIEDÄN ETTEMME OLE AINOITA JOTKA OVAT TÄTÄ MIELTÄ. inside, sry.

Maria - sanoo:

:GSD

Haistappa muuten kakka senkin ruotsinkirjotelma, joka ilmeisesti huomenna pitäis palauttaa. >: (


en ilmeisesti ollut siis ainoa tuota mieltä. sain muuten ruotsin sanakokeest 3+. kelatkaa. 3+. en kirkkasti päässyt edes arvosteluasteikolle. viimeeksi en päässyt edes numeroasteikolle. huomattavaa kehitystä on siis tapahtunut. minusta tuntuu, että opettaja loikkaa kohta neljännen kerroksen ikkunasta ulos, koska en ole ainoa joka vetelee näin kirkkaita numeroita. mutta huoh.

later taters~!