7.4.2009

kouludataus part 522

taas armoton dataus koulun koneella, kun on hyppäri ! on oltava.. ()ニヤニヤ

kohta olisi vielä englantia ja ruotsia. ei kamalan kivaa, mutta on se kai kestettävä. tänään oli äidinkielen luovaa kirjoitusta ja kirjoitin aistihavaintotekstiharjoitusasian metroasemalta OSAKAsta. geh. tuli taas kamala ikävä. ;<

ainiin, lupasin hoitaa tuon kuvapostauksen jo koeviikolla (viime viikolla) mutta en sitten saanut mitään aikaiseksi. luulisinpa, että saan tällä viikolla uuden kameran, joten sitten takuulla innostun kuvailemaan enemmänkin ja saan jopa suoritettua nuo kuviksen pari rästikurssia, EKU4 ja KU3 (?). jos nuo nyt jotain sanovat lyhennettyinä. (`3´)/

ja ylihuomenna synttärit ! 18 vuotta YAY. lahjat saa lähettää postissa. sitten saan ajokortin (kunhan jaksan mennä autokouluun), nettipankkitunnukset ja verified by visa -asian ja alkoi rahaa palamaan vähän levyihin etc. etc.

nyt vielä vähän huolestuttaa et mitenhän käy tämän ylioppilastutkinnon, kun ei ole tarpeeksi kursseja kasassa. nyt on 49 (?) suoritettu, tässä jaksossa 6 kurssia, kaksi keskeneräistä kuviksen kurssia (nuo tuossa ylempänä), sitten voisin kinuta vielä opistolta ne japanin kurssit eli niistä tulisi yhteensä yksi. ensi vuonna kursseja on valittuna 13, ja todnäk että saan englannin kirjoitettua jo syksyllä, menen kesälukioon. eli yhteensä 72 ja tutkintoon tarvitsee 75 kurssia. JES. en tajua. tuntuu kuitenkin että joka jakso on ollut täynnä pelkkää paskaa kursseja. :sss yhyy.

ehkä menen iltalukioon opiskelemaan jotain turhaa ja käyn kesälukiota koko kesän. tosin, pitäisi vielä lukea kirjoituksiinkin sitten kesällä ja ehkä käydä töissä niin eläisi.

joo-o. tai sitten menen nelivuotisesti lukion. NOT.


iluy deshita.